Dag 5 - pulverdiet


På en skala mellan 1 och 5, hur....
frestad är jag av mat?
3
trött är jag? 2
hungrig är jag? 2
är mitt humör? 5 (TIPTOP!)
motiverad är jag? 5 x 10000000

Jag mår jättebra med mina shakes och jag har inte en enda gång fallit för frestelsen att äta någon godsak som funnits i min närhet. Fick kämpa med tankarna igår när mina vänner satt och åt marränger, chokladsås, mango och melon, men när jag väl ställde in mig på att inte ta något så var det lugnt. Dock tänkte jag mest, DET ÄR INTE VÄRT DET! Och det är det verkligen inte. Jag tänker fortsätta kämpa och jag slutar inte tills jag är i mål!


inte jag på bilden, men riktigt grymt gjort av denna tjej! Allt är möjligt!

Postat av: ROBIN HOOD

sv: :)

2011-03-20 @ 22:24:07
URL: http://robinhoods.se
Postat av: Denise♥

Jag är smalare (A hehe men hon var duktig sjukt stor skillnad!

2011-03-21 @ 19:47:05
URL: http://niiisans.blogg.se/
Postat av: Thess

Oj det var en väldigt stor förändring. Jag har planerat att börja gå ner i vikt, började känna mig riktigt motiverad men sen blev jag sjuk och det bara försvann. Borde kanske ta tag i det. Tog iaf en halvtimme zumba och var halvt död efteråt hahaHåller tummarna för att dieten går bra :)

2011-03-21 @ 23:22:28
URL: http://morriislajf.blogg.se/
Postat av: Hultan

Tänkte bara kommentera det att den där tjejen blev för smal, du som förespråkar naturlighet i din blogg borde väl se att det där inte är hälsosamt smal? Och tänka på hur lätt det är att man fastnar i anorexi och blir fast i sina tankar runt vikten trots att man borde vara nöjd, strunta i siffror och fokusera på att känna dig frisk och hälsosam? :P

2011-03-22 @ 09:49:15
URL: http://hultans.webblogg.se/1. Skicka INTE reklam om din blogg, är den intressant så kollar jag själv och avgör det.
2. Jag tänker inte rösta på dig i någon tävling.
3. Jag är awesome

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: